Kuponok, Hűségpontok

Hűségpontok

1 Hűségpont beváltásakor 1 Ft engedményt tud érvényesíteni a vételárból, amennyiben bejelentkezett a webáruházba.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő regisztrációkor 1.000 (ezer) Hűségpontot írunk jóvá, amelyet már az első vásárlás alkalmával felhasználhat.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, minden elköltött 20 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, amennyiben a fentiekben megjelölt termékekből vásárol, úgy minden elköltött 20 Ft után 1,5 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

Az aktuális Hűségpontokról a termékoldalon tájékozódhat, illetve a Kosár oldalon megjelenik a jóváírásra kerülő összes Hűségpont is. A Hűségpontokról részletes kimutatást talál a felhasználói fiókban.

A Hűségpontok beváltására a Kosár oldalon van mód, a Pontok beváltása gombra klikkelve.
A Hűségpontok érvényességi ideje: 1 év.
Részletekről az alábbiakban olvashat.

Tájékoztató a kuponok és Hűségpontok használatáról

Kivonat az Általános Szerződési Feltételekből

Kuponok

Kuponok többféle módon befolyásolhatják a végső összeget, amely kifizetésre kerül, első sorban a kupon típusától függ. A kuponok az alábbi csoportba sorolhatók:

  1. Kosárkedvezmény azon termékekre érvényesíthető, amelyek a kosárba kerültek, és nincsenek kizárva a kuponkedvezményből. A Kosárkedvezmény lehet egyösszegű (azaz egy meghatározott összeg kerül levonásra a kosár végső összegéből, amennyiben a Kosár összege eléri vagy meghaladja a kedvezmény összegét) vagy százalékos arányban megadott engedmény. A kosárkedvezmény nem feltétlenül érvényes minden termékre, a részletek az aktuális kupon leírását tartalmazó tájékoztatóban találhatók.
  2. Termékkedvezmény egyes termékekre vagy termékcsoportokra vonatkozik, amely a kosárkedvezményhez hasonlóan lehet egyösszegű vagy százalékos mértékű is. A beválthatóságra vonatkozó feltételek (pl. termékek, termékcsoportok megjelölése) külön tájékoztatóban található.

A Kuponok a Kosár oldalon válthatók be a kuponkód megadásával, illetve a rendszer a Kosár oldalon is megjelenít néhány kupont, de nem feltétlenül az összeset, amely az adott esetben felhasználható. Amennyiben regisztrált felhasználó, úgy az adott kosár alapján érvényesíthető kuponok összességét a felhasználói fiókban találhatja meg. A felhasználói fiókból is beválthatók a kuponok, a leírásukra történő kattintással.

A Kuponoknak általában van lejáratuk, így azok csak az érvényességi időn belül használhatóak fel. A felhasználásuk korlátozott lehet többek között a felhasználási esetszámra, minimum vagy maximum vásárlási összegre, felhasználóra, megvásárolandó tételszámra, illetve fizetési, vagy szállítási módra is. A részletes korlátozásokat a mindenkori tájékoztató tartalmazza.

Egyszerre több kupon nem használható fel, azok más kedvezményekkel nem vonhatóak össze, akciós termékeknél nem alkalmazhatóak. Ettől eltérő felhasználás a kupon leírását tartalmazó tájékoztatóban leírtak esetében lehet. Kupon nem használható fel (ajándék)utalvány vásárlásra.

Hűségpontok

A Webáruházban történő vásárlások után hűségpontokat lehet gyűjteni, és azokat a következő vásárlás alkalmával beváltani a vételárból levonható kedvezmény formájában (a továbbiakban: Hűségpont). A Hűségpontok csak regisztrált vásárlók részére adhatók, és azok nyilvántartása a Webáruházban történik, az aktuális egyenleget és a hűségpontok előzményeit a felhasználói fiókban tekintheti meg a Vásárló. Hűségpontok jóváírása különböző tranzakciók után kapható, és ennek megfelelően jóváírásuk rendje változhat. Az Hűségpontok aktuális gyűjtési lehetőségeit a Weboldalon található Kuponok, Hűségpontok tájékoztató tartalmazza. A Hűségpontok beváltási ideje, a jóváírást követő 1 év, ezt követően a pontok automatikusan törlésre kerülnek. A Hűségpontok kizárólag abban az időszakban szerezhetőek meg, és olyan mértékben, ahogyan ezt a Webáruházban lehetővé teszi az Eladó. A Hűségpontok megszerzésére biztosított időszakot, azok mértékére vonatkozó változást az Eladó nem köteles megjelölni, azt saját hatáskörében eljárva tetszés szerint módosíthatja. Az aktuálisan megszerezhető Hűségpontokról a Termékoldalon lehet tájékozódni.

Vásárláshoz kötődő Hűségpontok

A termékek megvásárlása esetén azok vételárával arányos Hűségpont kapható, amely mértéke termékcsoportonként vagy termékenként változhat (Hűségpontok a kedvezmények érvényesítése utáni vételár alapján kalkulálódnak, a szállítási és egyéb költségek után nem járnak). A Hűségpont akkor kerül jóváírásra, ha a vásárlás sikeresen lezárult, azaz a termék kifizetésre és átvételre került. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a vásárlástól történő elállás, illetve bármilyen okból történő pénzvisszatérítés esetén legalább a visszatérítés mértékével csökkentse a Hűségpontokat.

Hűségpontot csak önálló termék megvásárlásával lehet gyűjteni, azaz ha egy termékhez a Termékoldalon "Kiegészítő" is vásárolható, akkor ezen termékek esetén nem íródik jóvá Hűségpont, csak az alaptermék ára alapján kerül kiszámításra.

Vásárláshoz nem kötődő Hűségpontok

Hűségpontok jóváírására nem csak termékek vásárlása esetén kerülhet sor, hanem a Webáruházban különböző műveletekhez is kapcsolódhat, így például a felhasználó regisztrációjához. Ebben az esetben a Hűségpontok mértéke és jóváírása a kapcsolódó műveletektől függ, így a például a regisztrációhoz kapcsolt Hűségpontok a Webáruházban történt sikeres regisztrációt követően jóváíródnak, és azonnal fel is használhatóak a következő vásárláskor.

A Hűségpontok csak abban az esetben íródnak jóvá, ha a regisztrált felhasználó be is jelentkezik a rendszerbe, ennek elmulasztása esetén kalkulált Hűségpontok nem íródnak jóvá, és ezeket a későbbiekben sem lehet igényelni. Visszamenőlegesen a Hűségpontok nem igényelhetők.

A Hűségpontok beváltása kedvezmény formájában történik, 1 Hűségpont beváltásakor a termék vételára 1 forinttal csökken (egyéb szolgáltatásokra a Hűségpont nem használható fel pl. szállítási költség csökkentésére). A Hűségpontok beváltása a Kosár oldalon történik, a megrendelés elküldését megelőzően, ahol a Pontok Beváltása gombra kattintva lehet kezdeményezni a beváltást. A Hűségpontok beváltása során Ön megadhatja, hogy az összegyűjtött Hűségpontokból mennyit kíván felhasználni az aktuális vásárlás során. A beváltandó pontok mértékére vonatkozó feltételeket a Kuponok,  Hűségpontok tájékoztató tartalmazza. A beváltásra kerülő pontokat a Kosár és a Pénztár oldalon is ellenőrizheti, azokat szükség esetén a Kosár oldalon módosíthatja a megrendelés elküldése előtt.

Ajándékutalvány vásárlása esetén nem kerül jóváírásra Hűségpont, illetve nem is váltható be annak vásárlása során.

A Hűségpont más felhasználónak, Vásárlónak nem adható át, készpénzre illetve egyéb kedvezményre nem váltható be, és kizárólag a Webáruházon keresztül használható fel, a mindenkor érvényes felhasználási szabályok szerint.

A hűségpontok minden Vásárló által gyűjthetők, akik regisztráltak, és egy Vásárló legfeljebb 100.000 (egyszázezer) Hűségpontot birtokolhat egy időben, ezen Hűségpont felett az Eladó korlátozhatja azok beváltását.