XY 6 terítékes evőeszköz készlet

207974_xy_mirror_24_pieces_box_solid_handle
193776_XY_MIROIR_cutlery_set_24
xy_pa_v4_1_2

XY 6 terítékes evőeszköz készlet

187.000 Ft

Az XY evőeszköz készlet extravagáns és egyben elegáns formája felejthetetlen tálalászt tesz lejhetővé a Collection L étkészletekkel.

Azonnali szállítás: 1 db készleten Cikkszám: 207974 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Elállási jog: 14 Nap

A termék megvásárlásakor jóváírunk 9 350 pontot!

Leírás

Evőeszköz készlet tartalma
6 dbvilla21,3 cm
6 dbkés23,3 cm
6 dbkanál20,5 cm
6 dbteáskanál14,3 cm

Az XY evőeszközöket a napjaink culináris tredje ihlette, amely formavilága egyaránt meglepő és elegáns.

A Degrenne étkészletek a legjobb minőségű, 18/10-es (18% króm, 10% nikkel tartalom) rozsdamentes acélból készülnek. Az króm tartalom adja az ötvözet rozsdamentességét, megakadályozva az acél felszíni oxidálódását, a nikkel pedig a fényességet és csillogást biztosítja. Szemben más, alacsonyabb nikkel tartalmú rozsdamentes acéllal, a Degrenne evőeszköz készletek alapanyaga keményebb, így az evőeszközök megőrzik alakjukat.

Az étkészletek mosogatógépben tisztíthatók.

A webáruházban elérhető kedvezmények, kuponok

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, minden elköltött 20 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő regisztrációkor 1.000 (ezer) Hűségpontot írunk jóvá, amelyet már az első vásárlás alkalmával felhasználhat.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, amennyiben a fentiekben megjelölt termékekből vásárol, úgy minden elköltött 20 Ft után 1,5 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A Hűségpontok beváltására a Kosár oldalon van mód, a Pontok beváltása gombra klikkelve.
A Hűségpontok érvényességi ideje: 1 év.

Hűségpontot csak önálló termék megvásárlásával lehet gyűjteni, azaz ha egy termékhez a Termékoldalon "Kiegészítő" is vásárolható, akkor ezen termékek esetén nem Íródik jóvá Hűségpont, csak az alaptermék ára alapján kerül kiszámításra.