Mulberry 42 darabos evőeszköz készlet

MUM880101-plan-7 Piece set
MUMlifestyle-2-2000×2000
MUM880002-quarter-Table Fork
MUM880001-quarter-Table Knife
MUM880003-quarter-Soup Spoon

Mulberry 42 darabos evőeszköz készlet

121.600 Ft

A Mulberry evőeszköz készlet letisztult alakja ergonomikus tervezéssel párosul, így jól illeszkedik hagyományos és modern étkészletekhez is. A 42 darabos evőeszköz készlet kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a mindennapi igénybevételnek.

Azonnali szállítás: 1 db készleten Cikkszám: MUM880401 Kategóriák: , , Címkék: ,

Elállási jog: 14 Nap

A termék megvásárlásakor jóváírunk 6 080 pontot!

Leírás

Evőeszköz készlet tartalma
6 dbvilla21 cm
6 dbkés24 cm
6 dbkanál21 cm
6 dbelőételes villa18,8 cm
6 dbelőételes kés21 cm
6 dbdesszertes kanál18,8 cm
6 dbteáskanál13,2 cm

William Welch által tervezett, 5-szörös díjnyertes Mulberry evőeszköz készlet egyaránt megfelel a modern és hagyományos terítési elvárásoknak. Az evőeszközök szárának csepp alakú kiképzése kényelmes fogást ad, amely észrevétlenül megy át a fejrész szögletes éleibe. Mulberry evőeszközöket választottak az angol miniszterelnök rezidenciájában is, amelyeket a londoni Downing street 10. számba érkező vezetők részére szervezett fogadásokon is használnak.

A Studio William étkészletek a legjobb minőségű, 18/10-es (18% króm, 10% nikkel tartalom) rozsdamentes acélból készülnek. Az króm tartalom adja az ötvözet rozsdamentességét, megakadályozva az acél felszíni oxidálódását, a nikkel pedig a fényességet és csillogást biztosítja. Szemben más, alacsonyabb nikkel tartalmú rozsdamentes acéllal, a Studio William evőeszköz készletek alapanyaga keményebb, így az evőeszközök megőrzik alakjukat.

A webáruházban elérhető kedvezmények, kuponok

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, minden elköltött 20 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő regisztrációkor 1.000 (ezer) Hűségpontot írunk jóvá, amelyet már az első vásárlás alkalmával felhasználhat.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, amennyiben a fentiekben megjelölt termékekből vásárol, úgy minden elköltött 20 Ft után 1,5 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A Hűségpontok beváltására a Kosár oldalon van mód, a Pontok beváltása gombra klikkelve.
A Hűségpontok érvényességi ideje: 1 év.

Hűségpontot csak önálló termék megvásárlásával lehet gyűjteni, azaz ha egy termékhez a Termékoldalon "Kiegészítő" is vásárolható, akkor ezen termékek esetén nem Íródik jóvá Hűségpont, csak az alaptermék ára alapján kerül kiszámításra.