Collection L Couture 12 darabos teáskészlet

COLLECTION L COUTURE_L_TEASET_15.8_CM_V2
COLLECTION L COUTURE_TEA_SAUCER_15.8_CM_V4
ROUND_TEA_SAUCER_WITHOUTCUP_15.8_CM_V5
237405_COLLECTION L COUTURE_TEA_SAUCER_WITHOUTCUP_15.8_CM_V3

Collection L Couture 12 darabos teáskészlet

162.800 Ft

A 6 személyes teáskészlet 12 elemből áll, 6 db csésze (2,5 dl) és 6 db alátét (15,8 cm).

Azonnali szállítás: Elfogyott Cikkszám: CLC12-TEA Kategóriák: ,

Leírás

Az alátétek pereme csipkemintázatú, fehér színű, matt porcelán, a középső rész pedig fényes mázbevonatot kapott. A csészék egyszerű, letisztult formavilága, és kívül-belül fényes felülete szép kontrasztot biztosít a matt és mintás alátéttel.

A webáruházban elérhető kedvezmények, kuponok

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, minden elköltött 20 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő regisztrációkor 1.000 (ezer) Hűségpontot írunk jóvá, amelyet már az első vásárlás alkalmával felhasználhat.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, amennyiben a fentiekben megjelölt termékekből vásárol, úgy minden elköltött 20 Ft után 1,5 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A Hűségpontok beváltására a Kosár oldalon van mód, a Pontok beváltása gombra klikkelve.
A Hűségpontok érvényességi ideje: 1 év.

Hűségpontot csak önálló termék megvásárlásával lehet gyűjteni, azaz ha egy termékhez a Termékoldalon "Kiegészítő" is vásárolható, akkor ezen termékek esetén nem Íródik jóvá Hűségpont, csak az alaptermék ára alapján kerül kiszámításra.