Collection L Fragment 24 darabos étkészlet

COLLECTION_L_FRAGMENT_sq
227848_COLLECTION_L_FRAGMENT_ROUND_SHALLOW_BOWL_28CM_V1sq
227844_COLLECTION_L_FRAGMENT_ROUND_DINNER_PLATE_28CM_V1
227845_COLLECTION_L_FRAGMENT_ROUND_DESSERT_SALAD_PLATE_24CM_V1
211893_GOURMET_SANDY_WHITE_BOWL_12CM_30CL_V2sq

Collection L Fragment 24 darabos étkészlet

456.000 Ft

A 6 személyes tányérkészlet 24 elemből áll, 6-6 db mélytányér/gourmet tányér (28 cm), lapos tányér (28 cm), kistányér (24 cm) és casserole (12 cm, 3 dl). A casserole a gourmet tányérba helyezve leves, előétel tálalására is alkalmas, de külön is használható desszertekhez, köretekhez.

Cikkszám: CLF24 Kategóriák: ,

Collection L Fragment tálaló tányér

A tálaló tányér 32 cm átmérőjű.

1 db készleten

Elállási jog: 14 Nap

Vásárláskor jóváírandó maximum 27 135 pont.

Elfogyott

Leírás

A tányérok pereme diszkrét textúrájú, hófehér matt porcelán, a középső rész pedig fényes mázbevonatot kapott. A lapos és a desszertes tányés széles pereme, és majdnem teljesen lapos design-ja elegánssá teszi, amelyen a modern tálalási kompozíciók kitűnően érvényesülnek. A casserole-t szintén a matt és fényes felületek határozzák meg, külső mattsága jól illik a készlet más elemeihez, belső fényessége pedig gyönyörű csillogással veszi körül az ételt.

A webáruházban elérhető kedvezmények, kuponok

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, minden elköltött 20 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő regisztrációkor 1.000 (ezer) Hűségpontot írunk jóvá, amelyet már az első vásárlás alkalmával felhasználhat.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, amennyiben a fentiekben megjelölt termékekből vásárol, úgy minden elköltött 20 Ft után 1,5 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A Hűségpontok beváltására a Kosár oldalon van mód, a Pontok beváltása gombra klikkelve.
A Hűségpontok érvényességi ideje: 1 év.

Hűségpontot csak önálló termék megvásárlásával lehet gyűjteni, azaz ha egy termékhez a Termékoldalon "Kiegészítő" is vásárolható, akkor ezen termékek esetén nem Íródik jóvá Hűségpont, csak az alaptermék ára alapján kerül kiszámításra.