Argentatus kávé kiöntő

-100%
coffee-pot-144cl
argentatus_cup
argentatus-cat

Argentatus kávé kiöntő

34.000 Ft 30.600 Ft

Az Argentatus kávé kiöntő elemei kitűnően alkalmasak a hagyományos tálaláshoz, amely sok kiegészítővel bővíthető. Platina bevonata, csepp alakú, domború mintái teszik plasztikussá. Az ezüstös csillogása az evőeszközökkel harmonizálva egyszerre sugározza magából a eleganciát és a letisztultságot.

Azonnali szállítás: 1 db készleten Cikkszám: 812561278 Kategóriák: , , , Címke:

Elállási jog: 14 Nap

A termék megvásárlásakor jóváírunk 1 530 pontot!

Leírás

Kávé kiöntő
1 dbkávé kiöntő⌀13×19 cm, 1,44 l

Az Argentatus kávé kiöntő kiváló minőségű porcelánból készül, amelynek formáit a minimalista tervezés könnyed vonalvezetése jellemez. A szabályos telt formákat a széles, platina bevonatú peremek emelik ki. A fémes bevonatot egy védőréteggel látták el, annak érdekében, hogy fokozzák a tartósságát, és lehetővé tegyék a mosogatógépben történő tisztítást.

A Handmade jelöléssel ellátott porcelán termékek esetén a végső díszítést kézzel viszik fel. A fehér porcelán megformázása öntőformák segítségével készül, amelyet kiégetnek, illetve mázzal vonnak be a második, 1400 fokon történő kiégetés előtt. Ezt követi a kézzel készült dekoráció, aranyozás, platina bevonat felvitele és a végső kiégetés.

A webáruházban elérhető kedvezmények, kuponok

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, minden elköltött 20 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő regisztrációkor 1.000 (ezer) Hűségpontot írunk jóvá, amelyet már az első vásárlás alkalmával felhasználhat.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, amennyiben a fentiekben megjelölt termékekből vásárol, úgy minden elköltött 20 Ft után 1,5 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A Hűségpontok beváltására a Kosár oldalon van mód, a Pontok beváltása gombra klikkelve.
A Hűségpontok érvényességi ideje: 1 év.

Hűségpontot csak önálló termék megvásárlásával lehet gyűjteni, azaz ha egy termékhez a Termékoldalon "Kiegészítő" is vásárolható, akkor ezen termékek esetén nem Íródik jóvá Hűségpont, csak az alaptermék ára alapján kerül kiszámításra.