Nippon White Star 6 személyes teáskészlet – nagy

-10%
16955-59-67_13_nippon-white-large_set_star
Nippon White_8

Nippon White Star 6 személyes teáskészlet – nagy

59.900 Ft 53.910 Ft

A 6 személyes készlet 2,5 dl-es csészéi akár teázáshoz, akár egy finom kávé felszolgálásához kitűnőek. A kiöntő 1,3 dl-es, amely megfelelő méretű, hogy mindenkinek felszolgálható legyen egy finom tea.

Azonnali szállítás: 2 db készleten Cikkszám: 16955-59-67/13 Kategóriák: , , , Címke:

Elállási jog: 14 Nap

A termék megvásárlásakor jóváírunk 2 696 pontot!

Leírás

 

Teáskészlet tartalma
6 dbcsésze250 ml
6 dbcsészealátétø 16 cm
1 dbteakiöntő24×16,5 cm 1,3 l

Domború mintával készült, aranyozott peremű tálak sugározzák magukból az elegancia és luxus érzetét. A Nippon White porcelán készlet széles elemválasztékának köszönhetően teljes teríték állítható össze. Az aranyozott peremet ellenálló védőréteggel vonták be, így a készlet mosogatógépben is tisztítható (folyékony mosogatószer használata ajánlott).

A webáruházban elérhető kedvezmények, kuponok

A teritsvelunk.hu webáruház megnyitásának alkalmából a megjelölt termékekre 10% akciós kedvezményt biztosítunk a készlet erejéig.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, minden elköltött 20 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő regisztrációkor 1.000 (ezer) Hűségpontot írunk jóvá, amelyet már az első vásárlás alkalmával felhasználhat.

A teritsvelunk.hu webáruházban történő vásárláskor a regisztrált vásárlók részére, amennyiben a fentiekben megjelölt termékekből vásárol, úgy minden elköltött 20 Ft után 1,5 Hűségpontot írunk jóvá, amennyiben a vásárláskor be vannak jelentkezve. A pontok csak a megrendelés lezárását követően kerülnek jóváírásra.

A Hűségpontok beváltására a Kosár oldalon van mód, a Pontok beváltása gombra klikkelve.
A Hűségpontok érvényességi ideje: 1 év.

Hűségpontot csak önálló termék megvásárlásával lehet gyűjteni, azaz ha egy termékhez a Termékoldalon "Kiegészítő" is vásárolható, akkor ezen termékek esetén nem Íródik jóvá Hűségpont, csak az alaptermék ára alapján kerül kiszámításra.