COLLECTION L

Couture | Fragment | Perles de Rosée

Collection L étkészletek gourmet tálaláshoz! 3 féle mintával kapható, amelyek a matt és fényes felületek kontrasztjára épülnek. Az étkészletek 24 darabból állnak és 6 fő részére lehet páratlan terítéket varázsolni belőlük.
Minden készlethez tartozik egy gourmet tál, amely önállóan is használható, azonban méretei úgy kerültek kialakításra, hogy egy casserole is elhelyezhető benne. A készlethez egy kisebb és egy nagyobb lapos tányér tartozik még, amelyek különleges perem nélküli kialakításúak. Az étkészletek limoges-i porcelánból készülnek.

Collection L Couture

A tányérok pereme csipkemintázatú hófehér matt porcelán, a középső rész pedig fényes mázbevonatot kapott. A casserole-t szintén a matt és fényes felületek határozzák meg, külső mattsága nem csak akkor érvényesül, ha külön használjuk, hanem a gourmet tányérba helyezve, ötletes tálalással tehetjük még emlékezetesebbé a vacsorát. A casserole 3 dl-es, amely egy hagyományos mélytányérnak felel meg, és emellett desszertekhez, salátákhoz és előételekhez is kiválóan alkalmas.

362.000 Ft 325.800 Ft

Collection L Couture Ivory

A tányérok pereme diszkrét textúrájú, elefántcsont színű matt porcelán, a középső rész pedig fényes mázbevonatot kapott. A lapos és a desszertes tányés széles pereme, és majdnem teljesen lapos design-ja elegánssá teszi, amelyen a modern tálalási kompozíciók kitűnően érvényesülnek. A casserole-t szintén a matt és fényes felületek határozzák meg, külső mattsága jól illik a készlet más elemeihez, belső fényessége pedig gyönyörű csillogással veszi körül az ételt.

384.600 Ft 346.140 Ft

Collection L Perles de Rosée

A tányérok a hajnali harmatgyöngyöket idézik, a hófehér matt porcelán felületen csillogó cseppek friss hatást utánozzák. Alakjában és elegáns kivitelében megegyezik a Couture illetve a Fragment családdal, azonban apró mintájával, fényes és matt részek változatosságával egyedi élményt nyújt. A casserole kívül és belül is fényes, egyszerűségével hagyja érvényesülni a többi elem mintázatát. Mindhárom készlet esetén a casserole ferdén vágott pereme megtöri a szabályos ívek és formák harmóniáját, modern egységgé formálva a Collection L étkészleteket.

338.000 Ft 304.200 Ft

Collection L Fragment

A tányérok pereme diszkrét textúrájú, hófehér matt porcelán, a középső rész pedig fényes mázbevonatot kapott. A lapos és a desszertes tányés széles pereme, és majdnem teljesen lapos design-ja elegánssá teszi, amelyen a modern tálalási kompozíciók kitűnően érvényesülnek. A casserole-t szintén a matt és fényes felületek határozzák meg, külső mattsága jól illik a készlet más elemeihez, belső fényessége pedig gyönyörű csillogással veszi körül az ételt.

338.000 Ft 304.200 Ft