Evőeszközök

A Hardanger Bestikk evőeszközök Norvégiában készülnek egy családi tulajdonban lévő gyárban. A gyártó odaadóan tervezi és készíti az evőeszközöket, a legjobb minőségű rozsdamentes acélból (18 króm, 10% nikkel).

Az evőeszközöket skandináv tervezők álmodták meg, sokszor a fjordok és a hegyvidék inspirációjából. Az elmúlt években formatervezési díjakkal jutalmazták elhivatottságukat.
Az étkészletek a család nő tagjai után kapták nevüket, melyet szeretettel ajánlanak mindenkinek.

Minden evőeszköz családon belül megtalálható az alap készlet, amely 6 terítékes, és a kanál, kés, villa mellett kiskanál található. Az egyes evőeszköz készletekhez gyakran tartozik kiegészítő készlet, amelyek azonos formát követnek, ilyen például a süteményes villa készlet, desszertes kanál, vagy a steak készlet. Ha esetleg ezen felül is szükségünk van az evőeszközökhöz illeszkedő teríték kiegészítőre, akkor a Hardanger Bestikk kiegészítőkből lehet választani.

A Studio William az angol evőeszköz tervezés és készítés hagyományaira építve, elkötelezett az innovatív és kifinomult formavilág mellett. Az úttörő termékek, amelyet természeti formák ihlettek a díjnyertes ipari formatervező, William Welch vezetésével készülnek az angliai Stratford-Upon-Avon városában.

A gyártás során nem csak azt tartják szem előtt, hogy az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból készítsék az evőeszközöket, hanem a minőségbiztosítás során minden egyes terméket egyesével átnéznek, hogy csak a kifogástalan darabok kerülhessenek a terített asztalra.

William Welch büszke arra, hogy az evőeszköz gyártás sok évszázados hagyománya mellett innovatív formavilággal újítja meg a formákat.

A Studio William termékei egyaránt megtalálhatók a londoni Downing stree 10. szám alatti miniszterelnöki rezidencián, a sydney-i operaházban, a Burj al Arab luxusszállodában, illetve világszerte több lélegzetelállító hely szállodáiban és klubjaiban.