PORCELÁN

Csodás étkészletek mindennapi és alkalmai terítéshez

Nem mindennapi porcelán étkészleteket gyűjtünk össze. A kollekcióba igyekszünk egyaránt hagyományosabb, mindennapi használatra szánt étkészleteket, teás és kávéskészleteket válogatni, illetve olyanokat is, amelyek különleges alkalmakat tehetnek még emlékezetesebbé. Fontosnak tartjuk, hogy olyan porcelánokat válasszunk a kínálatba, amelyek megteremtik a kapcsolatot Ön illetve kedvenc ízei között.

Nippon White

A Nippon White sorozat négy különböző mintával készül, amelyek hagyományos japán motívumok modern megjelenítései. A készlet elemválasztéka lehetővé teszi, hogy hagyományos mélytányérral vagy tálakkal kombináljuk a tányérokat. Kiegészítőként kisebb tálak, teás- és kávéskészletek is tartoznak Nippon White családhoz. A Nippon White Wave 18 darabos étkészlet, 6 teríték:

124.700 Ft

Grace

A Grace étkészlet Portugáliában készült, finom kidolgozása és lágy színvilága miatt elsősorban alkalmi terítéshez ajánlott. A halvány gyöngyházfényű rózsaszín peremet csipkére emlékeztető könnyeden ívelő, arany minta díszíti a fehér geometrikus vonalak mellett. 18 darabos készlet, 6 személy részére:

163.000 Ft 146.700 Ft

Argentatus

Az Argentatus étkészlet elemei kitűnően alkalmasak a hagyományos tálaláshoz, amely sok kiegészítővel bővíthető. Platina bevonata, csepp alakú, domború mintái teszik plasztikussá. Az ezüstös csillogása az evőeszközökkel harmonizálva egyszerre sugározza magából a eleganciát és a letisztultságot. 18 darabos készlet, 6 személy részére (aranyozás nélkül):

237.000 Ft 213.300 Ft

Premium Gold

A Premium Gold étkészlet Portugáliában, finom porcelánból készül, amelyet egyedi formái és jellegzetes nyolcszögletű sziluettet jellemez. A szabályos, finom mintázatú étkészletet vékony arany perem és csíkok díszítik. Az egymásba helyezett egyedi sziluettű tányérok precíz elhelyezése megsokszorozza a finom hullámokat, szépen kiemelve a felkínált ételeket. 18 darabos készlet, 6 személy részére:

118.000 Ft 106.200 Ft

Romantic Velvet

A Romantic Velvet étkészlet formáit a minimalista tervezés könnyed vonalvezetése jellemez. A mélybordó és az arany elegáns összhangja teszi ünnepélyessé az étkészletet. 18 darabos készlet, 6 személy részére:

182.000 Ft

White Tears

A White Tears egyszerű, letisztul formavilág jellemzi a hófehér porcelánt, amelynek a peremét körkörösen elhelyezett csepp alakú formák díszítenek. 18 darabos készlet, 6 személy részére:

96.000 Ft

Stravaganza White

A Stravaganza White étkészlet egyszerű, letisztul formavilág jellemzi a hófehér porcelánt, amelynek a peremét kisebb-nagyobb diszkrét, homorú pöttyök díszítenek. 18 darabos készlet, 6 személy részére:

115.000 Ft

Auratus

Az Auratus étkészlet elemei kitűnően alkalmasak a hagyományos tálaláshoz, amely sok kiegészítővel bővíthető. Arany bevonata, csepp alakú, domború mintái teszik plasztikussá. Az arany csillogása sugározza magából a eleganciát és a letisztultságot. 18 darabos készlet, 6 személy részére:

276.000 Ft 248.400 Ft

Atlas

Az Atlas étkészlet kiváló minőségű porcelánból készül Portugáliában, egyszerű, letisztul formavilág jellemzi a hófehér porcelánt, amelynek a peremét domború mintázata töri meg. 18 darabos készlet, 6 személy részére:

119.000 Ft

Royal Velvet

A Royal Velvet teáskészletet bársonyos felülete, gazdag platina díszítése és kecses formája teszi különlegessé. A csésze teljes felülete ezüstös csillogású, amely visszatükrözi a csésze alátét mélybordó textúráját. 12 darabos készlet, 6 személy részére:

209.000 Ft 188.100 Ft